Kamperen

Kamperen

Camping

Het kampeerterrein is rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied Het Springendal.

De natuurlijke omgeving en royale kampeerplaatsen staan borg voor een prettig verblijf.

U bent bij ons van harte welkom met zowel een caravan, camper en tent!

Omdat de camping gelegen een geldige ligging heeft, nabij Ootmarsum, tegen de Duitse grens, en in natuur gebied het Springendal, maakt het een geweldig start punt voor prachtige wandelingen en fietstochten!

September arrangementen:

2 weken voor maar €225,=

3 weken voor maar €325,=

Vanzelfsprekend kunnen onze gasten beschikken over luxe sanitair, elektra, uitgebreide watervoorzieningen (warm en koud) en een chemisch toilet. Tevens zijn er gratis kunstgrasmatten beschikbaar om voor uw caravan te leggen.


 


Sanitair

Ons centraal gelegen sanitair gebouw is van alle denkbare comfort voorzien. Zo zorgt de vloerverwarming voor een aangename temperatuur, zodat u nooit last zult hebben van koude voeten. Het sanitair gebouw beschikt over ruime douches, toiletten, wastafels, een chemische toilet en een babyroom.

Op de kampeervelden zijn tevens kleine toiletgroepen aanwezig, zodat er altijd een wc en douche dicht in de buurt is. Tevens is er een sanitaire ruimte voor minder validen aanwezig. Verder beschikt het park over een overdekte was- en afwasplaats (afwas/wasmachine/droger) en een camper stortplaats.


Comfort plaats

Op ons terrein vindt u 20 comfortplaatsen. Deze plekken bieden een extra faciliteit in de vorm van een eigen toilet met wastafel, 10 ampère stroom en zorgen voor extra comfort en privacy. 

Deze plekken zijn tegen een kleine meerprijs beschikbaar. Gratis WiFi

Bij camping Bij de Bronnen kunt u gebruik maken van gratis WiFi, zowel op het kampeerterrein als in de horeca!


Huisdieren

Honden zijn ook toegestaan op het park. Uw hond zal het fantastisch vinden om door het Springendal te wandelen en te spelen. Wel dient uw hond aangelijnd te zijn.


Openingstijden

U kunt bij ons het gehele jaar door kamperen, van 1 januari tot en met 31 december.